Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka Cookies

POLITYKA COOKIES

Bardzo Dziękujemy Państwu za zainteresowanie ofertą Sklepu Internetowego „ModnyRodzic”. Przed złożeniem zamówienia chcielibyśmy aby Państwo zapoznali się z zapisami postanowień niniejszej polityki prywatności.

Polityka prywatności Sklepu Internetowego „ModnyRodzic” określa rodzaj informacji, które za pośrednictwem serwisu gromadzi Sklep Internetowy oraz jakie środki są podejmowane, aby zapewnić maksymalne bezpieczeństwo informacji naszych Klientów.

Szanując prawa klientów oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych Sklep Internetowy „ModnyRodzic” zobowiązuje się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych.

Politykę prywatności stworzyliśmy dla Ciebie, aby dać Tobie gwarancję bezpiecznego korzystania z naszego sklepu.

Podstawową zasadą Polityki Prywatności jest to, że nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim jakichkolwiek danych personalnych czy adresowych klientów / użytkowników sklepu www.modnyrodzic.pl Dane Osobowe W czasie korzystania ze sklepu www.modnyrodzic.pl możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób.

Dane, o które będziesz proszony to: – imię i nazwisko – podczas składania zamówienia Klient jest proszony o podanie swojego imienia i nazwiska by móc wysłać Klientowi zamówienie oraz możliwości kontaktu z Klientem – adres zamieszkania – potrzebny do wysyłki zamówionego towaru do Klienta – nr telefonu – w celu potwierdzenia zamówienia i na formularzu przesyłki kurierskiej.

Dzięki temu kurier będzie mógł się skontaktować z Klientem w celu odbioru przesyłki lub w przypadku zdarzeń losowych jak np. brak towaru w magazynie, jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie – adres email – poprzez email wysyłamy potwierdzenie zamówienia, oraz kontaktujemy się z Klientem.

Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu.

Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, której te dane dotyczyły.

Niezapowiedziane Wiadomości

Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiadamy dzięki działalności związanej ze sklepem www.modnyrodzic.pl .

Dotyczy to informacji odnoszących się bezpośrednio do sklepu www.modnyrodzic.pl (np. zmiany, wewnętrzne promocje, zmiany oferty) oraz niekomercyjnych listów (np. życzenia, informacje o wirusach, komentarze osobiste itp.)

Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe (takie jak Imię, Nazwisko, adres e-mail) podane przy okazji wysyłania komentarzy do artykułów, produktów, innych materiałów związanych ze sklepem www.modnyrodzic.pl są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane.

Nie mamy możliwości zabezpieczenia Was przed osobami prywatnymi lub firmami, które te dane wykorzystają do przesłania Wam nieokreślonych informacji.

Dlatego dane te nie podlegają Polityce Prywatności.

Cookies

Niektóre obszary sklepu www.modnyrodzic.pl mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych.

Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

Partnerzy

Polityka Prywatności nie dotyczy serwisów i firm, których dane kontaktowe podane są na stronach sklepu lub w e-mailach.

Wyłączenie Odpowiedzialności

Sklep www.modnyrodzic.pl oraz jego redakcja nie bierze na siebie odpowiedzialności za zamieszczone reklamy.

Kupujący powinien być ostrożny odpowiadając na reklamę.

Wprawdzie przykładamy sporą wagę do tego, aby reklamodawcy, którzy publikują tu swoje reklamy byli wiarygodni, ale nie możemy odpowiadać za ich czyny.

Czytając, przeglądając czy używając sklep internetowy www.modnyrodzic.pl akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności.

Jako właściciel sklepu www.modnyrodzic.pl zastrzegam sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności.

Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów / użytkowników sklepu www.modnyrodzic.pl

Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzaj sklepu www.modnyrodzic.pl

 

Pamiętaj – Szanujemy Twoją Prywatność.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl